besalin tanpa suami

Mcm mna nak bpantang n bsalin tanpa suami ? sbb lps bsalin nnti trus urus cerai sbb suami slalu pukul msa preggy ne. Hummp brg" baby ape smua pn blm beli lgi. Skrg tngoh dok rmah ayah. Ayah pn org susah. Suami plk kena bgi surat dri phak kbajikan spaya xbleh dekat atau jenguk anak n bini sbb takut kganasan akn brulang lgi.. Hmmp sedih nak hadap smua ne sorang" nnti..

62 Balas

semoga sis kuat...

Allahu... Semoga sis kuat ya.

5y ago

Insya allah sis.. 😢

Banyakkan bersabar ya

Super mom, be strong!

Sis semoga kuat

Kuatkn diri mommy

Be strong dear..

Be strong mummy!

nafkah tetap dia kena bg..make sure bt polis report,sbb polis report ade kegunaan dmasa akan dtg.trust me.n ikut landasan yg betul..simpan resit2 brg yg sis bli sdri..t msk court failkan tuntutan nafkah.if ade bukti yg lbh lg kumpulkan semua.insha allah boleh menang tanpa upah lawyer.n hak penjagaan anak akan dpt ke ibu.ingat bercerai suami isteri bukan bercerainya nafkah anak

Insyaallah Allah mudahkan semua.kena semangat mom.jangan menyerah.