Kira gerakkan baby

Mcm mn nk kira gerakkan baby sbb baby sy kl 6 dia gerak..pkl 9am dia tdo and akan aktif dlm pkl 12 mcm tu.nurse suruh cek dr pkl 9am..confius rasanya

1 Balas

Start 9pagi tu belum tentu baby active kan ? So tk pee biar je dulu baby tidur.. Maybe pukul 10 mcm tu baby bngun baru start kira.. Saya pukul 10 baru start kira sbb baby tidur pukul 9pagi tu.. Lepas tu kena alert dgn gerakkan seterusnya..

3y ago

Awk cuba kacau2 dia suruh bngun siangg.. Nnti dia ubah la waktu dia..