harinie 39w1d tdi p pac

harinie p kk pkl 9am tnya pendapat sbb mengeras makin lama makin rasa kekerapan dia ckp contraction lps tu sy blk la masih lgi rasa mengeras tu tpi xde tanda ii nk bersalin lgi dlm pkl 1pm cmtu sy g hosp cek jalan doc ckp bru ada bukaan sikit , baby seronok lgi main dlm perut😅 doakan sy semua🤲🏻#firstbaby #firstmom

1 Balas

Sama la dgn sy, tadi p checkup 39w1d tapi check tiada bukaan lagi. Dr suruh dtg 1/11 pula utk next checkup. Due date sy 31/10 ni 🥹 minta doakan sy juga ya ☹️

8mo ago

Terima kasih. Aamiinn yra