naikkan hb

Mcm mn nak naikkan hb . Jenuh dah makan bayam , kangkung , jambu , betik tapi turun lg adalah yg last cek 11.1 smlm cek 10.8 . Padahal xminum pun teh kopi nescafe tu semua . Minggu dpn kene amek darah kat kkia . Awal2 ritu cantik je 12.9 . Bila baby mkn besar mkn rndah hb . Nurse pun pelik . Kita punya diri ni lg la pelik ?

25 Balas

Saya pun hadapi prob yg sama. Tetiba dropped 9.9! Huhuu...

sy bykkan mkn buah2 sis.. alhamdulillah.. wk28 hb sy 13

5y ago

bleh jd gak.. supplement doc bg tu, sis patut kene mkn sejam sblm mkn atau 2 jam lps mkn.. sis follow x?

cube minum susu mamadil rifqi insha allah ok

Try minum air rebusan Beet Root sis😊

Saya dulu makan maltofer terus okay

5y ago

Hisap je sis, sedap rase chocolate. Makan maltofer takyah makan lain dah