hb low 9.8 static 3x dh xnaik2

Mcm mane nk buat? Mcm2 dh cuba mkn xjadi paper Ubt pun dh gabung 2 dh Zincofer & ganilia.. Ape sy perlu buat nk naik kan hb nie??

2 Balas

Jaga makan je sis. Sy pon hb low haritu 9.7. Lepastu blk sy mkn kurma ajwa hari2, selang 2hari sy mkn hati ayam, ikan bilis. Konsisten 2minggu checkup hb naik 10.9.

4y ago

Ok2 sis...skrg mmg tgh jge pemakanan sy... Hrni start mkn jus delima gulsan plak..tgk dlm.2mggu lg cmne hsil... Doakan sy jgk yea.semua...

sis try jus mamariam. insyaallah brkesan

4y ago

Ok sis... Nti try cr... Terima kasih sis