cara naikkn berat

Mcm mana nak naikkn berat ya ibu2 smua. ..skrg ni berat saya stay saja 64.9. .....sbb nak saya naik kn berat. ...sbb sblm ni. ..mula2 buka buku 60.5....lepas kali kedua tu. ..65.30....tiba2 skrg 64.9 balik. ....saya mmg ada mual2. ...tapi tak muntah. ...lepas tu hulu aty ku kadang cucuk2. ..walaupun mual2...saya pksa2 makan. ...mkn pun kerap. .tapi tetap timbang tak naik. ..

3 Balas

Saya pun kerap pedih ulu hati , skrg dah 38weeks pun masih ada cuma nak beransur kurang. Saya makan gaviscon , dah nak akhir akhir ni saya minum air kelapa muda . Ada yg cakap kalau minum air kelapa , asid dalam perut akan dibuang sekaligus pedih ulu hati berkurangan .

saya pun camtuz nurse kata normal asalkan jangan turun or naik terlalu banyak

4y ago

Terima kasih...bgong juga saya

Normal..jgn turun byk sgt

4y ago

23.6....tu timbang saya 64.8.... Skrg timang masih 64.9 saja...