berat bdn dan hb turun

sekarang kandungan dah 15w..semlm appmnt kat KK,nurse ckp hb dgn berat makin turun.. HB : 10.5 Berat bdn : 45kg sebelum ni mmg hb turun jgak(10.8) berat bdn(48kg).. tu masa mula2 pregnant dlm 10w.. Sy dah mkn mknn yg blh naikkn hb,ubt pun mkn..tp hb ttap x naik,berat pulak makin menurun..masa berat bdn 48kg tu sy mmg x leh nak masuk apa2 mknn n minuman..ni bila mkn minum dah ok,trn pulak berat..doktor sampai ambk drh sy 3 kali sampai biru tgn kat tempat inject tu..ada cara lain x nak naikkn hb? buat masa skrg susu mmg xleh nak masuk lagi,nak hidu nak tgk pun x blh.. Masa scan baby,alhamdulillah doktor ckp bby sihat..sy risau dgn kdaan bby bila hb x naik2..

1 Balas

dah cuba maltofer sis ? sy mkn maltofer je baru naik hb. vitamin klinik x jalan.