17 weeks tapi berat tak naik naik

My pregnancy dah masuk 17 weeks.. Tapi berat tak naik2.. Mula2 buka buku pink Haritu 44.4kg.. Pastu next checkup 44.1kg.. Then skrg sy cek 43.8kg.. Risau.. Makan tu Mmg makan.. Kenapa berat tak naik? Is it bad for me and my baby?

2 Balas

Ada juga geng berat sama sy.. Sy buka buku 43. Check up kedua 43 juga. Checkup ketiga batu naik sekilo 44.. Masa anak kedua naik berat dgn jayanya.. Kalini mcm susah je nak naik.. 😢😢😢

sye pun msa 1st trimester berat tk naik2. sebab alahan teruk sgt. masuk 3rd trimester bru berat naik sis. yg penting baby sihat & jgn miss consume ubat vitamin yg doc bagi.