Botol

Hi, mcm mana nak bagi baby start minum botol.. baby saya 5mths 100% tolak botol.. so ada cadangan tak botol apa yg sesuai.. i dah try como tomo, tomme tippee, avient, nuk semua tu dia tolak.. so dh pening nk bg botol apa.. dari yg mahal smp yg murah semua dh try ???

2 Balas

Ank sye mula2 bg botol tommee tippee pun xnk.. lpas pregnant no 4, bentikan dia bf, bg botol tuh bru dia bole terima.. sye pkai botol tuh sbb teat dia kan serupa ngn puting kita.. hehe lama2 dia pggl botol dia nenen lak.. 🤣🤣

5y ago

Haah.. yg lain dia xsuka.. huhu

Pigeon wide neck pernah try x?

5y ago

Tq.. nnt sy try harap dia nk la..