Baby tolak botol

Hi mommies. Saya buntu dah. Anak saya tolak botol. Masa 2bulan dah biasa dengan botol Avent, masuk 3 bulan, taknak botol Avent, saya tukar botol pigeon. Bertahan 2 minggu je, lepastu tukar botol Como tomo, baby langsung taknak. 3 hari lagi nak masuk office. Tak tahu apa nak buat dah. Mak sendiri, mak mertua & husband try bagi pun taknak. Minta tips dari mommies. Sedih kadang2 dalam situasi macam ni #firstmom #ingintahu #bantusharing

2 Balas

dh try botol tommie tippe? hegen ?

Bagi susu apa?

2mo ago

I see. Dah cuba try and error on EBM tak? Maksudnya cuba try satu2 on suhu EBM - Fresh EBM - Chilled EBM - Thawed EBM *yang ni pun guna method orang lain yang feed kan baby.