Nak putus susu

Mcm mana cara xnk bgi anak breast feed lgi umah anak dah 2 tahun....stress la asik nk bergayut nenen jew...nk buat kerja apa pon susah .😤😤 Ada cara bekesan..plzz

2 Balas

cara saya buat anak leka . mula2 mmg agak mencabar sikit tapi mommy sendiri kena kuat . lepas bpe hari makin kurang mnyusu n lupa . rajin borak dengan anak in Sha Allah dia faham . apa pon caranya tetap sabar n jgn putus asa 😂

Kalau mak saya, suruh kakak saya letak benda benda pahit dekat puting tetek. Lama lama dia taknak, ajar minum pakai cawan atau botol 😂