Tak Seronok

Mcm dh x seronok dh apps ni... Jd medan kecaman pulak... Yg org ni kang bg pendapat kne kecam... Ade tu pulak post soalan tah ape bnde mmg mintak kne kecam...haihh

6 Balas

sy scroll, baca je..mana yg sy rasa patot jwb sy jwb..mana yg sy rasa annoying tu, biarkan berlalu je..hahaha 😂😂😂 kdg2 rasa terhibur jugak baca komen diorg 😆😆😆

5y ago

Betul..rasa boleh bantu..jawab..kalau tak nak,diam jw

Setuju..saya bukak apps ni cuma nak tgk bany tracker je..nk scroll2 ni pon tgk ah ade mood baru scroll

5y ago

Samalah...tgok baby tracker ngn jawab poll🤣

Aah perasan jugak n kenape skarag bnyak post y dh trlalu lame muncul balik 🤦‍♀️...

Bkn salah app klu gitu, dtgnya dari pengguna tu sendiri 💆‍♀💆‍♀

xpe sis.. kt cari mane yg rase b'faedah je..kekalkan tujuan utama

Ramai bawa perangai FB kt dalam ni

5y ago

Itulah... Mula2 dulu seronok je x de gaduh2... Skg ni nampak ramai kecam mengecam🤦🏻‍♀️