menghitung hari..

dh masuk 39w dh ni,xde tanda2 lg baby nk keluar, 15/3 ni kne serah diri klu x bersalin lg..klu blh xnk la mcmtu.hehe..perut mengeras tgh2 malam tp xsakit.. haihh la anak..hari2 pujuk suh keluar. perut gatal tp garu pun x rasa ape pun, perut mcm kebas gtu..mulut pun pahit sehari dua ni, makan coklat makin pahit pulak🤭

5 Balas

kita ni esok la serah diri... Gdm on diet control !!..tapi sampai esok ada masa lagi...ada harapan lagi... baby keluar mlm ni ke..hehe..fikir baik2 je lah.. hrp sis pun dpt bersalin sblm serah diri.. hrp urusan kita semua dipermudahkan😁!!

2y ago

aminnn...🙃 sama la sis,gdm on diet jgk.haha..tu la klu blh xnk la bersalin sampai kne serah diri, tkut sakit.haha..

sama la saya kena serah diri 15/3 ni juga kalau belum bersalin sebab ada gdm. kalau boleh nak bersalin normal ja taknak ubat. tapi tula macam2 buat dah, bby xmau keluar juga hahhaa. doakan saya juga ya

2y ago

sy pun gdm jgk sis..hb low..haha..mind set ni tiap malam rasa mcm air ketuban pecah la,turun darah la.. pastu mula la bgn cepat2, owhh kering rupanya.haha..

betul tu. rasa macam ada tanda2 turun. tapi takde, eksited nak jumpa bby harap Allah mudahkan urusan kita bersalin nanti.

2y ago

aminnnnnn🙂🙂

Saya pon sama xde tanda” lagi nak bersalin Sbb due 13/3 tpi xde tanda lagi. Risau Bersalin overdue😌

2y ago

Itulah ..

sama la sya sis, nnti Isnin sy punya due date sda, hmm skrg blum ada tanda2 bersalin...