Sudah berapa hari dalam wad

Masuk Wad malam 22/3/2023 , sebab jalan pembukaan daa 3cm .. tetapi sampai ke hari ni 24/3/2023 jalan masih tetap same 3cm lagi .. jika jalan masih sama dokter akan buat induce , jgan kata senaman atau jalan 2 .. semua saya sudah buat , mybe kelahiran anak masing2 ada cara tensendiri , kawan2 semua doakan saya ya semoga semua di permudahkan pagi 24/3/2023 kejap lagi .. harap sangat baby keluar hari ni sbb rindukan anak2 dekat rumah 😭😮‍💨😭😮‍💨

Sudah berapa hari dalam wad
63 Balas

sya pun sma mcm sis tp sya lewat 11 hr so induce belon hr kdua kt wad hr ke 3 kul 7 pg nurse pnggil masuk lb sbb sya da skit jln still 1 2 cm je...kul 8 pg pecah kn ktuban kul 11 bersalin sng lahai cuma pmbukaan allah seksa nk tbukak