Sudah berapa hari dalam wad

Masuk Wad malam 22/3/2023 , sebab jalan pembukaan daa 3cm .. tetapi sampai ke hari ni 24/3/2023 jalan masih tetap same 3cm lagi .. jika jalan masih sama dokter akan buat induce , jgan kata senaman atau jalan 2 .. semua saya sudah buat , mybe kelahiran anak masing2 ada cara tensendiri , kawan2 semua doakan saya ya semoga semua di permudahkan pagi 24/3/2023 kejap lagi .. harap sangat baby keluar hari ni sbb rindukan anak2 dekat rumah 😭😮‍💨😭😮‍💨

Sudah berapa hari dalam wad
63 Balas

sy doakan smga urusan Puan dpermudahkan..smga dpt bsalin tpat pd masanya, tak koyak dan tak jahit .aameen

12mo ago

nnti update tau kalau sudah:)

Sy sblm bersalin 2minggu berkampung di hospital, dh xlarat puasa & mkn ubt stop contraction sbb masa tu baru 30w, last sy giveup mntk doc czer je, maka lahirlah ank prem saya masa 32w

sama la sis🤣..sy pun mcm2 buat. last2 x 4cm je buka..haha.. sy doakan semoga urusan sis dipermudahkan dan salin dlm masa yang terdekat. 😍! stay strong ye mommy!!

mak sya bagi makan sayur keladi banyak²🤣🤣🤣...dan minum air rendaman akar apa entah..beli kat mekah msa mak buat umrah..sya tahan wad malam..esok petang beranak dah

Cuba try nie sis, Insha'Allah Sgt membantu.. Semoga dipermudahkan urusan bersalin sis, Aamiin Yaa Rabbal A'lamiinn https://youtube.com/shorts/HRkw5vWphiM?feature=share

moga Allah permudahkn semua urusan ibu2 yg akan bersalin..xkiralah dgn apa kaedah sekalipun..saya 34 m minggu depan nk ambik date operation..skg ni perasaan mcm2 Ada.

Saat2 mcm nie laa kdg2 paling menguji kesbaran utk nk tunggu sy smpai nges2 moga urusan sis dipermudahkan dn bby cpt2 selamat deliver 😘🤲aamiin

insyallah smoga dipemudahkn sy msok wad 3hb dh chek 4cm. .4hb bru tolak tbroom. .8jam brtarung nyawa. .alhamdulilah smua nya slmt dpt baby boy...

mcm saya. bukaan 3cm tu mmg byak hari. dktor nak induce sy xnak. sbb mmg jenis sakit lama. kalau dah pecah ketuban. kejap je lg terus bersalin

saya thun lps bln 10 smggu dok wad, jln xbuka, last2 nurse bgi ubt thn skit, ngm2 37 mggu 1 hri bby kluar, maybe ank sulg kot, xda jln lgi