deu 4/5/2023

deu 4/5/2023 contraction 10 minit sekali , jalan dh buka 1cm … admit wad untuk cucuk dexa… semoga dipermudahkan urusan buatku…. harap x bersalin lg sbb berat baby baru 1.6kg

deu 4/5/2023
17 Balas

due kite 8/5...aishh tkut jgak terbersalin awal sbb yg sulong 32w tu da nk kluar..semoga dipermudahkan bt ibu dan bby ye🥰amiin

1y ago

sy pun x prepare banyak lg asenya. cuma yg penting2 utk d bawa waktu LR tu dh ada. weekend ni plan nk g beli sikit lg. cuma skrg jalan pun xboleh bnyk dh x sleea kat Ari2 & perut

due saya 5/5...risau plk...semoga urusan mommy dan bby dipermudahkan 🤲..semoga bby keluar cukup bulan nanti

1y ago

edd sy 8/5/2023 sis tapi skrg dah Rasa x slesa kat perut. Rasa mcm period pain sakitnya ,mgkin sbb jalan bnyk brdiri lama waktu keje.

Dh brp weeks ni sis? Rsaw jgk sy pun due bln 5 tp ade jgk rse nk teran teran gtu tp sesekali bkn keerap lg ..rsaw jgk

1y ago

klu ikut deu 30week, klu ikot size baby 32week

Due sy 8/5 kerap juga mengeras ni🥴,semoga dipermudahkan segala urusan ya🤲🏻

Sy due 6-5-23.. sama ngn sis baby sy 1.6kg skrng. Semoga dipermudah urusan sis

saya due 5/5/23 . semoga urusan baby nn mummy dipermudahkan ya ❤️

1y ago

tq ya

due sy 6/5.. takot nya terberanak awal.. semoga segala urusan awak dipermudahkan..

1y ago

risaukan baby ja ni, beranak awai kna on oxygen..

Sama due.. Tengah risau bersalin awal jugak ni🤦🏻‍♀️

blm 30mggu .. mereput lah dduk hoapital sampai 32mggu ..

maaf nak tanya mcm mna sis boleh tau tu contraction

1y ago

perut mengeras kerap… 10minit 1 kali… n sakit hingga ke pinggang…