Selamat bersalin

Alhamdulillah...24/1/2023 8.20 mlm,saya selamat melahirkan baby girl berat 3.38kg...start contraction kul 5pgi,kul 8.30 g hsa,cek jalan dah 3cm...trus admit wad,kul 7.30ptg rasa nak meneran check jalan dah 9cm...trus tolak labour room,3x push trus kluar... Alhamdulillah..Allah permudahkan segalanya ❤️

6 Balas

alhamdulillah tahniah sis dan selamat berpantang 🤩 hai mummy 🤗 jangan lupa daftar dan dapatkan sample pampers jenama merries ni, kualiti die paling best diantara jenama yang lain 😍 dapatkan disini🤩 https://www.merriesfamily.com.my/r/RYXDB5 #sampelpampers #samplepercuma

senanggg nya ..huhu.. semoga nt sy beranak nt bulan 7 pun dipermudahkan urusan 😊

12mo ago

tq

Alhamdulillah, tahniah.. Selamat berpantang

berapa week.. adakah sama dgn due date... maaf newbie bertnya

Tahniah sis.. anak ke berapa?

alhamdulillah tahniah

12mo ago

sy pon baru 5 hari bersalin🤭 baby nk kluar awal