Sudah berapa hari dalam wad

Masuk Wad malam 22/3/2023 , sebab jalan pembukaan daa 3cm .. tetapi sampai ke hari ni 24/3/2023 jalan masih tetap same 3cm lagi .. jika jalan masih sama dokter akan buat induce , jgan kata senaman atau jalan 2 .. semua saya sudah buat , mybe kelahiran anak masing2 ada cara tensendiri , kawan2 semua doakan saya ya semoga semua di permudahkan pagi 24/3/2023 kejap lagi .. harap sangat baby keluar hari ni sbb rindukan anak2 dekat rumah 😭😮‍💨😭😮‍💨

Sudah berapa hari dalam wad
63 Balas

saya klu bukaan da 2cm atau da sakit construction tu,, sya mkn kurma dlm beberapa biji then.. minum air,, bila rasa nk kencing..pergi jela kencing mcm biasa..tiba² time tu jugak la kentuban pecahh..hihi..sonok penglaman cm tu..tp klu tgh sakit, zikir nabi yunus amalkan ye..semoga dipermudahkan urusan awakk