Sudah berapa hari dalam wad

Masuk Wad malam 22/3/2023 , sebab jalan pembukaan daa 3cm .. tetapi sampai ke hari ni 24/3/2023 jalan masih tetap same 3cm lagi .. jika jalan masih sama dokter akan buat induce , jgan kata senaman atau jalan 2 .. semua saya sudah buat , mybe kelahiran anak masing2 ada cara tensendiri , kawan2 semua doakan saya ya semoga semua di permudahkan pagi 24/3/2023 kejap lagi .. harap sangat baby keluar hari ni sbb rindukan anak2 dekat rumah 😭😮‍💨😭😮‍💨

Sudah berapa hari dalam wad
63 Balas

mcm sy jugak bulan 11 thun lepas 3 cm je check lg dn lg 3cm rse down gila mngis kt suami peluk dia ckp rindu nk blik rumh😂pstu kena induce pon sme 3 cm lg esk nya mnghrb perut mcm rse sengugut sakit gila thu2 dh 8 cm trus tolak kt LB alhmdulilah Allah dah permudahkan segala urusan wlpn vacuum 1st pengalamn berslin y xkn sy lupakan