Risau Belum Mengandung

Masuk ni dah bulan ke 3 bulan and 3 kali period..kawin lewat.. Umur pun dah 31 risau sangat x sangkut2 lagi.. Ade org suruh urut naik kan peranakkan.. wajar ke? Ke sebabkan cara hidup lampau sbb saya seorg perokok tp x la tegar mane.. Merokok suka2 n skrg dah lame stop.. Org cakap memgandung dalam usia mcm ni berisiko.. Suami plak muda 8 tahun dr saya.. Macam putus harapan sangat??

31 Balas

Belum rezeki lg tu sis .. Sabar ya.. Klu nk kata sbb merokok kawan sy perokok tegar pun ank 6org kcik2 lg.. Sis cuba amalkan mkn kurma n susu kambing setiap hari pg dn mlm .. InshaAllah menjadi ..