Risau Belum Mengandung

Masuk ni dah bulan ke 3 bulan and 3 kali period..kawin lewat.. Umur pun dah 31 risau sangat x sangkut2 lagi.. Ade org suruh urut naik kan peranakkan.. wajar ke? Ke sebabkan cara hidup lampau sbb saya seorg perokok tp x la tegar mane.. Merokok suka2 n skrg dah lame stop.. Org cakap memgandung dalam usia mcm ni berisiko.. Suami plak muda 8 tahun dr saya.. Macam putus harapan sangat??

31 Balas

Baru 3 bln sis xpe xyah risau..ad je rezeki nnti...try urut n makan asid folic...kira kitaran haid sis untuk tau hari subur...n guna test utk tau time ovlasi sis...insha Allah...Allah mudah kan..