Risau Belum Mengandung

Masuk ni dah bulan ke 3 bulan and 3 kali period..kawin lewat.. Umur pun dah 31 risau sangat x sangkut2 lagi.. Ade org suruh urut naik kan peranakkan.. wajar ke? Ke sebabkan cara hidup lampau sbb saya seorg perokok tp x la tegar mane.. Merokok suka2 n skrg dah lame stop.. Org cakap memgandung dalam usia mcm ni berisiko.. Suami plak muda 8 tahun dr saya.. Macam putus harapan sangat??

31 Balas

Saya kahwin bulan 1 tahun ni dan umur 34 dik....skrg mengandung 7bulan ,memang ada yg ckp kat saya umur2 mcm saya susah nk lekat...saya senyum ja .Rezeki tu dari Allah dik...insya Allah ,usaha dan doa itu penting.

5y ago

Thanks sis.. Harap rezeki allah akan jd milik sy and suami jg.. Masing2 suke baby.. 😭