Kelemumur..

Masuk minggu ke 27, banyak betul kelemumur, tak pernah kena macam ni, hari-hari cuci pun banyak juga.. Ada cara tak nak.hilangkan nya..?

2 Balas

Pembawakan kot mcm sy,,, sebelum nie kelemumur ad sikit je bila shampo hilang,,, skrg bnyak bertambah2,, sy pakai shampo rejoice, Pantene, sunsilk semua sama,, xtahu nk pakai shampo ap

4y ago

Ya makin byk, tak tahu nk buat macamana, malu keluarga tengok byk sgt kelemumur

mcm saya jg sis sblm preg ok ja xda klemumur skrg truk btl suami sruh tukar syampoo katanya syampoo xok

4y ago

Berkesan ke tukar syampoo?