Kelemumur selepas bersalin

Hai nak tanya,syampoo apa yaa sesuai untuk kelemumur ,lepas beranak ni makin banyak pulak kelemumur keluar

1 Balas

dlu sy pakai safi kulit kepala jd gatal dgn ada kelemumur pdhal ms bujang pakai tu yg serasi....lepas tu skrng pakai aiken alhamdulillah ok..kulit kepala pn xgatal..rambut pun dh kurang gugur.. dia ada prebiotik+probiotik..

2y ago

nanti saya nak try lah aiken... tak tahan lah gatal sngt kulit kepala ,terima kasih yaa