Kelemumur anak

Assalamualaikum anak saya umur 3tahun banyak kelemumur wajar ke? Macam mna nak hilangkan dah cuba mcam2 produk tp tak hilang dah gosok hilang bila dah kering ade lg.. ada yg tahu tak shampo apa yg boleh hilangkan kelemumur untuk anak2.

1 Balas

Waalaikumussalam wbt sis… Saya ada anak lelaki, rambut dia panjang. Saya perasan haritu dia ada jugak… lepastu bila mandi saya gosok2 kepala dia macam kat salon buat tuu… saya bagi dia duduk atas kerusi… buat lama2… saya tak buat la hari2, seminggu sekali jaa…