Bolehkah buat treatment kelemumur dekat salon

Saya dah cuba bermacam macam produk untuk rambut kelemumur tapi tetap tak berkesan sampai bertahun tahun lamamya tetap tak hilang jugak. Any suggestion?

2 Balas

sy dulu pegi keje rambut lembap2 lg dh pakai tudung. tu yg sebelum kahwin selalu kelemumur. dh kahwin x kerja terus xde mslh kelemumur. xde guna syampu special or buat treatment ke. masa syampu garu2 kepala kuat sikit dgn kuku, buat seminggu sekali. control kulit kepala yg bminyak dulu. bila keringkan rambut masih lembap2 lg bahagian dlm jgn pakai tudung dulu atau ikat rambut. nk cepat blow rambut je la, jenama Philip or Dyson bagus. produk selsun blue pun bagus, pregnancy safe

Klu pregnant tak digalakkan. Ada pernah cuba syampu sensun blue tak?