Baby Selsema Batuk

Baby 1st sy umur 3 bulan selsema dan batuk dah seminggu lebih. Dah bawa pi klinik. Baby lg tak bole makan ubat. Nab je. Dah letak garlic balm n vicks baby. Masih selsema n batuk. Kesian batuk2 time tido. Ada tips berkesan tak nk elokkan cepat selsema batuk baby? Selalunya berapa lama baby batuk selsema ni?

6 Balas

👉  *Coughflu Time* 🌸Bantu kurangkan selesema 🌸Bantu cairkan kahak 🌸Bantu melegakan athma 🌸Bantu kurangkan suhu ketika demam Cara guna: 👉Sapu di hidung, tekak, tulang belakang, tapak kaki & dada 👉Boleh juga bagi anak hidu balm ini. Balm ini membantu secara semulajadi masalah batuk dan selesema. 100% dari Essential oils 😍 Tambahan bahan : 🍄Lavendar 🍄Lemon 🍄Eucalyptus 🍄Orange 🍄Tea tree 🍄Frankinsence 🍄Cypress Berat: 18 gram

5y ago

Boleh ws sy 😊 https://wa.me/60142659754

Jgn duduk dlm bilik beraircond. Batuk biasa kita yg dewasa pun makan masa lama. Nanti akan berkurang innShaAllah. Jika sis menyusukan baby. Sis makan garlic. Nanti susu terhasil darinya. Baby akan dpt dri menyusu. N cri habatussaudah. Kerana ia boleh menguatkan imunisasi tubuh badan ibu dan baby. dan selain itu meriahkan susu badan

5y ago

Tqvm sis..sy cuba mkn garlic n habbatussauda 👍

Anak saya baru 2bulan . Ngam2 2bulan kena batuk & selsema . Saya gunakan mayyababy . Sapu setiap 2jam dada , lehir & tapak kaki . Alhmdulillah , batuk & selsema dh kurang harini hari ke3 pakai .

4y ago

Hye ni beli di mana ya ?

saya amalkan mandi dengan lemon . potong lemon perah dan sapu lemon kat tapak kaki baby . lepas tu lepas mandi urut dengan buds warna biru . Alhamdulillah okay .

Sy ada share my pengalaman baby selesema+batuk. Blh tgk kag my wall ye.

beli appeton untk baby, titikkn dlm susu .