Batuk selsema

assalamualaikum. sy batuk selsema time pregnt 20week skrg. boleh ke ye mkn ubat batuk yg klinik kasi. takut pulk rasanya nk makan

2 Balas

Kalau doc yg prescribe tahu awak pregnant, it should be safe. Kalau dia xtau awak preggy, then can be considered as not safe. Saya pun baru lepas baik selsema. Minum air lemon selalu. Kalau teruk sgt elok minta ubat dgn doctor. Hope this help. Thanks

pergi klinik tu dah bgtahu tak pregnant? kalau dah mesti doktor bagi yg sesuai utk mengandung. kalau takde bgtahu, jumpa balik utk dptkan ubat yg sesuai