Logik x logik?? 🤔

Masih wujud x pasangan korang yg xpernah post gamba korang dekat media social.. ? Tapi suami sy mmg x main pon mcm fb, ig semua tu. Dia cuma ada wsep.. tp dlm wsep pon dia x pernah post gamba saya.. dh puas pujuk suruh dia post, tp suami sy mmg xnak.. dia bkn jenis yg suka tunjuk2 dekat org.. dia selalu cakap kebahagiaan x semestinya perlu tunjuk. Biar kita2 je tahu . entahla normal ke cmtu?? Hmm, tp benda lain pon dia mmg xde post jugak. Cuma kta sbgai isteri kecewa lh kann. Lagi2 saya ni jenis yg manja sweet hmm

9 Balas

Normal la tu.. Yg tak normal normalisasi skrg ni.. semua nak post gmbar itu ini sweet2😅😅 tak perlu pon.. suami sy pon mcmtu sis.. takde lgsung post..dan dia pon takde socmed.. hanya ada whatsapp shaja.. satu pon tak penah post😅 saya happy macamtu.. bermakna dia pandai jaga kita...isteri n kbhagiaan tidak perlu di war²kan.. cukupla dgn brsyukur n rapatkan hbungan dgn NYa... Wanita ni maruah nya kan tinggi..biasa suami yg faham agama mmg tak suka tunjuk²