Berapa kerap korang bersama? And dh berapa tahun kawin?

Sy da 3 tahun kawin Anak sorang Suami x berselera langsung Kdang mcm dia trpaksa Nak kata sy x jaga kebersihan kecantikan penampilan, sgt laa sy jga. Sy slalu peluk2 dia. Cubit2 pipi dia. Bermanja selalu dgn dia. Tp dia baran, sng emo, sng merah walaupon org lain yg buat dia. Haishh So jarang laa. Sy ni mmg x igt bila dia yg nak bersama, sbb mmg lansung tak ada So korang berapa kerap? Spe yg start selalu nya? Dah berapa tahun kawin?

2 Balas

Kita sama situation sis... suami sy pun mcm tu. Sy baru khawin 1yr 10months. Skg tgh preggy 29weeks+. Duk pjj gan suami sejak mengandung. Dulu masa duk sama2 sebulan tu 1× je bersama. Selalu sy ajak bersama🙈. Sometimes sy jd low esteem bila dia selalu reject me. Dia ckp dia serabut.

4 tahun kawen..masih maintain 3-4 kali seminggu..kdg2 dia dulu kdg2 sy dulu...