Logik x logik?? 🤔

Masih wujud x pasangan korang yg xpernah post gamba korang dekat media social.. ? Tapi suami sy mmg x main pon mcm fb, ig semua tu. Dia cuma ada wsep.. tp dlm wsep pon dia x pernah post gamba saya.. dh puas pujuk suruh dia post, tp suami sy mmg xnak.. dia bkn jenis yg suka tunjuk2 dekat org.. dia selalu cakap kebahagiaan x semestinya perlu tunjuk. Biar kita2 je tahu . entahla normal ke cmtu?? Hmm, tp benda lain pon dia mmg xde post jugak. Cuma kta sbgai isteri kecewa lh kann. Lagi2 saya ni jenis yg manja sweet hmm

9 Balas

kadang mcmni lagi better untuk future..sbb zamn skrg ni bnyk penyakit dengki.. jadi biarlah bahagia tu awk bdua dgn suami je yg tahu.. mgkin dia tknk terlalu expose siapa isteri dia.. mgkin dia insecure dgn dunia luar.. takut bini dia org lain kebas ke kan..