Pernahkah ibu mencuba produk Mama's Choice untuk masalah rambut gugur?

Voice your Opinion
Ya
Tidak

826 respon

11 Balas

sudah cuba dan sangat recomended 5⭐⭐⭐⭐⭐.. beli time masa dapat voucher.. sebelum pregnant rambut memang gugur teruk, tapi selepas pakai syampu&perapi ni..rambut jadi kurang gugur dan kadangkala, tiada rambut gugur ketika sikat.

dah cuba dan habis sebotol. tapi macam tak sesuai dgn rambut saya, rambut jadi keras dan kasar. lepas habis sebotol tak consume dah..

nak cuba tapi mahai..saya rakyat marhenn jeee..hanya mampu tengok..huhu

Not bad, sangat wangi bau dia, rambut gugur kurang

baru je cuba seminggu

Belum pernah

Belum lagi

not yet

Belum

tak