Setakat ini, kulit ibu ada alami masalah apa-apa waktu hamil?

Voice your Opinion
Ya, ada...
Setakat ini tiada

582 respon

26 Balas

kulit muka jadi sangat² kering sejak pregnant sampai terkupas² then ada chloasma

masa pregnant ni kulit d badan habis terasa gatal yg amat.. kulit muka keringg

Kulit jadi naik biji biji gatal. Kulit muka sensitif tak boleh pakai apa apa. 🥹

2w ago

sama sis , saya pun naik ruam merah gatal² tuu . dia jd kat peha , tgn , perut , pinggang belakang jaa . berpeluh lg gatal haa

Ada. Kulit muka berjerawat. On/off. Sekali naik sekampung dia ajak. 😩

ms hamil ada kulit gelap .muka breakout

2w ago

@iylia..kuat kan smgt k..in shaa Allah lepas brsalin nti smua ni hilang .fightimm✊🏻🔥

Leher jadi gelap teruk. Tapi kulit di perut okay. Tak de stretch mark

semenjak pregnant niy hbis gatal2 bahagian kaki smpai brdarah pn ade

kulit muka agak kering & berjerawat

Skin tag due to glucose intolerance / GDM

Kulit MCam naik panau…sblom pregnant ok je