Pernah tak ibu masak sambil mendukung anak?

Voice your Opinion
Ya
Tidak

1252 respon

12 Balas

so far x pnh . sbb xpnh ajar mcm tu...plus sye xpnh ajar ajar berdukung lama2. so lama2 anak fhm sndri.. dua2 anak mcm tu.. alhamdulillah.. lain org lain cara didikan.. ❤️

prnah tp msa tu mendukung anak sepupu 😂 sbb msa tu tlg jaga anak sepupu jd msak pun tpksa bawa juga .. skrg otw ank sndri akan jadi mcm tu 🤭 bby bru 22 hari

pernah tp jarang sngt sbb da make sure dye knyg,brsih selesa then ltak lama pon xpe X nangis. Alhamdulilah.

penah... nk letak jr nangis... usah kn nk masak nk membuang pown kadang bawa sekali

pernah. tengah masak tiba2 ank nangis. terpksa dukung sambil masak

pernah.. kadang guna carrier, kadang dukung macam tu je

knp xd option "tengok keadaan" 😂

Kadang-kadang😅

Pernah

pernah