Sejak PKP, berapa kali anda masak di rumah dalam sehari?
Voice your Opinion
2 kali
3 kali
Lebih dari 3 kali
Saya tidak masak, saya pesan makanan dari luar

4209 respon

14 Balas

2x and depend for request..hehe😆😆😆kekdg husben mintk buat roti cnai tuk minum pg or ptg... Or kuih...tu kekdg jd more then 3time a days

Sejak 3rd Trimester Nih , Hari² Order Foodpanda Jer .. Tak Pown Husband Gi Belikan Makanan ..

kadang2 sehari masak 2x kadang2 beli dah siap je sebab blur xde idea nak memasak

Dekat kampung tempoh hari, byk kali masak.. Gas pun 3x tukar Sebulan..

sbb keje xtntu ..lgpn tibe pkp aritu..prgnnt 1st trimester,,,

2 kali atau 1 kali. Masak banyak terus 🤗💕

Seronok bagi orang makan 🥰

sampai xtahu nak masak apa

Rutin harian ttp same..

Just 2x i guess😅