Bila masa sesuai untuk umumkan yang anda hamil?
Voice your Opinion
Awal kehamilan
Pertengahan kehamilan

5798 respon

29 Balas

Dah 40-an ni tak reti nak umumkan 😅, beritahu pada yg teristimewa dan jawab pada yg bertanya je. Biarlah rahsia. Hehe

Terpaksa bagitau boss sbb selalu amik mc xsihat masa awal2 hamil. So bila bos dh tau semua org kt opis akan tahu

rahsia..smpai melahirkan..yg tahu hnya ahli keluarga dan bff..yg sntiasa support sy spnjg ttc 9 tahun ni...

Xnak umumkan sbnrnya..biar mereka lihat sndri size perut tp sebab masuk hosp,kantoi ler pulak🙊🙈🙉

untuk family umum dari awal. Kawan-kawan tak pun. kalau perasan, perasan la perut kita boolat. 🤭

Tak reti nak umumkan 😅 Beritahu kepada yg teristimewa dan jawab untuk yg bertanya je.

Sembunyikan Kehamilan, Hebahkan Kelahiran! Haaa. Gituew 😂

Lps 1st trimester .. baru umumkan kt awam y kite preggy.. awal2 surprise gittew..

sy bgtau msa nk msuk 2nd trimester..tnggu btoi2 dh stabil dlu.. hehe

tak release pun 😆 dh bersalin pun tak ramai tau😂