kantung lebih besar

Masa ultrasound abdomen hrtu usia kandungan dlm 5 minggu.. Tp ukuran kantung 6 minggu. Dh nmpk bby kt dlm . Scan hrtu sebab ada spotting.. Dokter bg duphaston.. Doktor jgk suruh minum cranberries jus.. Pstu threatened mc jgk lh.. Duphaston tu mmg berkesan.. Siapa yg ada spotting boleh amik tp saranan doktor jgk..

kantung lebih besar
2 Balas

Kalau setakat besar seminggu normal sis, nanti dah masuk 20 week macam tu baru sama minggu scan tu nanti.

Sis boleh sye tahu sis dulu spotting berapa lama?