Spotting 7 weeks

Ade x mommy 7 weeks still ade spotting? Mcm sy dh ambik injection & duphaston but still ade jgk 😢😔

4 Balas

sy da nak dekat 2minggu spotting je,2x pegi emergency..1st pegi dr scan bwah kate nampak dot kecik sgt xbole ukur,dorang anggar dlm 2weeks..kemarin pegi lgi sbb masih xbenti drh..dr scan ckp xnampak lgi mybe sbb kecik sgt dr ckp,bile dr seluk bwh kate nye jln xbkk mksud nye xgugur lgi..sy pon xtaw yg sy ni mengandung ke x,bile cek upt still +ve..17/3 ni pegi jumpa dr pakar balik..

2y ago

ada isi la tu .. mgkin tu tanda2 proses penempelan

sama lah saya. sya doc just bagi duphaston ja. baru 6week5day. its ok momy. dinding rahim terhakis sikit sbb penempelan berlaku

Salam sis, boleh sye tahu update sis? Macam mne kandungan sis?

11mo ago

waalaikumsalam awk..sorry lmbt replied sy miscarriage sis..masa tu 8weeks

skrg dah ok ke?bykkan bedrest

11mo ago

sy miscarriage sis..bedrest pn masa tu still bleeding jgk..then Dr proceed D& C