Doakan Saya

Saya dah berapa hari spotting,kandungan saya 8 week 4 day..tp tghari td kluar darah bnyk jugak..n trus g jmpa doktor..doktor scan jantung bby n bby smua dlm keadaan baik..sy start spotting dari 6week,tp dh stop hari tu 3 hari..kali ni spotting n bleeding..doctor bg ubat duphaston..saya mnta smua tlg doakan saya n bby sihat dan selamat hingga di lahirkan..sy ttc 3 tahun..kandungan pertama gugur..doakan saya ye semua..semoga doa yang baik berbalik pada awk semua🌹

10 Balas

Saya pun sama keluar coklat2 macam ni dan cramp sikit tapi dah jumpa doktor dan scan doktor ckp kantung cantik. Doktor ckp normal cuma still kena berjaga2 sebab kandungan masih awal around 6weeks.

InsyaAllah semoga selamat ibu dan anak...banyakan rehat juga ya dan mkn sihat...jgn terlalu risau bahaya juga tu kalau stress2

Semoga Allah lindungi kandungan dan ibunya 🤲🏻💕 in syaa Allah yakin dan berserah urusan padaNya, bed rest ye awak

insyAllah , moga baby sihat sehingga melahirkan, bykkan bedrest, jgn stress, enjoy journey pregnancy..

Aaminn moga takda apa2. Banyak2 bedrest sis. Jgn buat kerja rumah. Minta suami yg buat

semoga puan dan baby dlm keadaan sihat sntiasa.. aamiin..in syaa Allah baby kuat dlm rahim puan🥰

Baby sy dah xde..selang bpe jam sy pos..sakit perut sekejap je..doakan saya kuat

Sama saya pun. Baru 8w. Slalu spotting. Hari ni lg banyak keluar. 😢

9mo ago

sama dgn sy, dh hari ke5 kluar darah .. tp scan kantung cantik lagi, mkn ubat kuat rahim je skrg, moga baby baik2 sj🤲🏼

Semoga kandungan sis dalam keadaan baik² sehingga melahirkan.

semoga baby kita smua sihat smpai dilahirkn🙏🙏