hi, normal ke sakit bahagian perut dan tulang belakang belakang 15 minggu pregnant?

masa tidur pun sakit tulang belakang. sakit sangat rasa cam nak tercabut tulang ni. dah try tido cara mengiring pun still sakit. yg selesa tidur melentang je tapi tak boleh lama lah kan. bahagian perut pulak dia tak selalu sakit cuma kdang2 je. takut pulak. tapi takde bleeding.

5 Balas

mmg mcm tu lah bila part situ dh mulaa meregang. sya pkai ja mint bliss mk utk sapu2. insha Allah ada hari dia ok ada hari dia skit sgt smpai kena pcit2 skit. sya dh lh LDR so bila sakit usaha jg lah utk sapu n urut skit2. wktu mlm lgi kuat, lagi2 klau siang tu bnyak begerak n buat kerjaa. tpi skrg dh tk sbrpa skit dah. tpi klau dpt sakit huhuhhuhhuuuuu ... lagi2 part tengah2 tulang belakang

normal sis, jgn risau ya.. masi awal2 boleh jee tidur terlentang.. kalau nak masuk t3 yg xd galakkan.

1mo ago

okayy lega dgr..

Saya pun tengah rasa yg sama juga ni. Pinggul saya sakit sgt bila tidur.

1mo ago

Betul, saya pon sakit sangat pinggul smpai nk solat biasa pon tak boleh dah

mungkin boleh lapik bantal dekat belakang..

1mo ago

okay sis saya cuba ni

normal sis

1mo ago

okayy