Sakit Tulang Belakang

Sejak kandungan masuk 32w ni, tulang belakang saya rasa sakit sangat. Masa anak first, takde pulak rasa macam ni. Bila saya duduk dalam 10 minit, dag mula rasa sakit sangat. Baring pun kena cari posisi selesa. Ada cara tak nak kurangkan sakit belakang. Kalau berterusan macam ni, memang terbaring jelah saya .. #sakitbelakangmasamengandung

1 Balas

Sme la dear... Lain ank, lain pula sakit dy... Sy pernah sakit mcm tu.. Tu pn sbb baby besar sgt... Mmg sakit, mser msuk 3rd trimester mmg bnyk rehat.... Mlm ssh nk tdo, jd sy tdo siang.. Rsernya buat kje rumah blh dikira.....sy bnyk terbaring sbb mmg x larat n sakit. Nsib husb faham... Klu x faham, xnak mngandung lg😂🤣 #TAPSupermoms