Sakit tulang belakang

Saya ada pertanyaan normal ke ? 25 minggu sakit tulang belakang? Saya faham pregnant akan menyebabkan sakit tulang belakang . Tapi saya kalau tk datang sakit tu saya ok boleh bergerak semua . Tapi bile terasa je sakit tu saya sampai tk boleh nak bangun , nak mengiring ke kiri & kanan pun perlukan bantuan suami . Saya rasa sakit seperti waktu bersalin nak bukak jalan haa macam tu lah rasa sakit dia . #pleasehelp

1 Balas

Banyakkan minum susu, bila duduk letak bantal dkt blkg badan. Jangan buat kerja berat2