Miss Miscarriage 1st pregnancy

masa scan 7w dekat KK dulu ada nampak. lepastu 10w scan dkt KK lagi kantung terus kosong. semalam pergi hospital sebab ada pendarahan sikit lepastu scan should be 12w dah tapi bila scan janin besar 8w je. jantung pun takde 🙂. Allah takkan menguji hamba-Nya diluar kemampuannya 🥰

2 Balas

sama mcm saya 1st pregnancy haritu.. sis kuat ya adalah tu hikmah disebaliknya dan In Shaa Allah ada rezeki lain menanti lepas tu.. mcm saya lps 3 bulan gugur pregnant semula dan Allah rezekikan dapat twin pulak ni.. sis byk2 kan berdoa mohon pada Allah lambat ke cepat Allah bg jgn pernah persoalkan.. in Shaa Allah rezeki tak salah alamat dan datang tepat waktunya

insyaaAllah lps nie ade rezeki sis..