Kongsikan cream tidur baby

Hi mommy2 ..bleh suggest cream tidur bby apa yg sngat baik? Lebih lagi yg sesuai utk newborn ke atas #seriusnanya

5 Balas

baby akn tidur sndri je.tidur dia pon lbih byk dr mase bjaga.x prlu cream2 pon.kulit baby ni snsitif,x prlu la trpengaruh dgn produk2.jnis baby yg moro reflect tu bedungkn je biar dia ase selesa.

Saya cuba guna mcm youngliving tu sis. Setting mood tidur bilik untuk selesa. Ada banyak brand sekarang ni. Tak sapu dkt baby.

cream baby tidur maksudnya yg tasneem jual ke yg for baby sleep. xtaula function ke x. sis bole cuba byk je cream2 jual.

Tidak menggunakannya. Untuk bagi baby senang tidur ke?

2y ago

alamak. haha..geletek dia

Hi, sorry tak pernah dengar.