Tak ada selera makan..

Masa morning sickness semua benda nak makan,bila dah nak hilang morning sickness jadi tak lalu nak makan..kenapa ya?

1 Balas

Hmm..tak oasti Puan. Yang pasti Puan kene makan kerap dalam kuantiti yang kecil kalau tak lalu makan atau morning sickness teruk sangat. Untuk perkembangan optimum baby. Pada 1000 hari pertama baby (dari time pregnant sampai 2 tahun) adalah masa paling penting utk perkembangan anak #TAPSupermoms