babybump

Masa first pregnant.. Bulan keberapa mula. Nampak babybump ya? Boleh korang share?

47 Balas

Saya nak masuk 4 bulan dah ni haa. Dulu muat lagi kalau nak masuk celah pintu. Sekarang dah tak boleh. Sebab perut dah benjol. Hhahaha suami saya gelak kan saya. Masa saya tak muat nak masuk celah pintu masa tu baru perasan.. yang kita dah ada babybump alhamdulillah 🥰🥰🥰

4 bulan baru nampak.. Tu pun klau tgok betul2. Jiran saya langsung tak tahu saya mengandung. Tak nmpk katanya. anak dah kluar baru dia tekejut. Padahal 2 hari sebelum bersalin saya ada gi rumah dia hntar roti canai, sembang2 bagai 😂

saya 5bulan baru npk babybum . ank prtma .. masa nk besalin 39weeks 🤣 misi siap tnya lagi nk besalin ke mommy ??🙈🙈 sbb perut sya comel sngt , if pakai baju besar kn mmg xnpk mcm pregnt sbb sya bdn kecik🤣 ..

sy 3 bulan dah mcm 5 bulan, baju2 byk dah x muat..skrg dah 6bln, lagi la mcm 8bulan.. hehe. baju sy pg cek up baju yg sama..ada 2 helai tu ja ganti2. 😂

ikut badan masing2... sy ank first 5/6 bulan bru nmpk... tpi yg sec bby ni nmpk mcm besar sikit dripda yg before baru nk msuk 3 bln

saya dh masuk 5bulan perut still tak nampk smpai bnyk org tegur . kdng kdng skit juga hati tapi sabr je la hahahaha

4y ago

takpe mummy2 org tak nampak. cakap je baby bump kan aurat. buat apa nak tgok

Ikut orang senaye hehe ada awal ada lmbat skit sebab kadang jenis bdan kecik tu lmbat skit la nmpak baby bump nya tu

Kalau saya.......7 bulan baru jiran and kawan boleh perasan yang saya hamil.....lagi pun first baby.....

Macam2 sy 8 bulan baru jiran2 & kawan2 tau sy pregnant. Alhamdulillah sekarang dah bersalin ☺️

6 to 7 months 🤣😂🤣😂 mak dia pon besar 🤣 acane nak nampak baby bump