Week ke berapa baru boleh nampak Babybump?

Assalamualaikum, hai mommys.. nak tanya.. biasa bulan keberapa or minggu keberapa baru nampak babybump? saya dah 15 week n first pregnancy .. takde pengalaman lagi n babybump masih belum nmpak lagi.. boleh share sikit?

6 Balas

Lain orang lain week boleh nampak. Experience i, masuk 5month baru nampak. Tak sure la maybe sbb i petite sbb berat i before pregnant pun 40kg. Maybe tengok badan kot sis

1y ago

oh okay² tq awak responnya..

Saya 15w 6d dah nampak babybump😂 bulattt hahaha campur lemak juga agaknya hahaha

Sy baru 13w dah nampak perut bulat🥲 mungkin mmng sy berisi before preggy pun dah 58

1y ago

oh bestnya🥰 mungkin la kot ye.. saya pun jenis kurus tinggi je org nya.. berat pun 40 je ..

Ada orang 6months baru nampak, macam saya 3months dah besar. Dont worry ok ❤️

1y ago

okay awak.. tq tau..

depends..