Macam tak percaya?

Masa check ni kalau ikut apps usianya dah nak masuk 6 minggu tapi scan doktor ckp baru nak masuk 5 minggu. Lambat seminggu, takpelah janji kesihatan kandungan tu yang penting. Bila tengok ada kantung tu mcm tak percaya. in shaa Allah dengan izin Allah semoga semuanya selamat sihat cukup sifat dari dalam kandungan sehingga lepas bersalin dan sehingga besar hendaknya Amin. Semoga selamat dan sejahtera ya semua ibu ibu terutama yang bakal menjadi ibu buat pertama kalinya seperti saya.

Macam tak percaya?
10 Balas

Ok lg beza seminggu. Saya plak spatutnya dah 12w+ tapi doc scan baru 8w+ 🤣 harap kandungan baik2 aje tu pun da cukup bagi sy. Sebab ttc lama dah, 4tahun

Alhamdulillah, buat sujud syukur😊 Allah beri Amanah utk pn & suami jga baik2

scan ats ke bawah ? sy pun nk masuk 5 minggu tapi smlm scan kecik lg

Tahniah mummy..jga dri jga kshtn

Congrats sis..jaga diri baik2

Beza seminggu masih ok

Aamiin...thniah sis

Amin.. Tahniah

aamiin

Aamiin