rewards

Masa ada 500 pts punya lah kejar nak tebus reaaed yg 600 points. Harini dah ckup 600 points tgok reward tu cuma perlukan 300 points dan dah sold out pulak. Hampeh. Yg lain semua xmenarik pulak tu

9 Balas

Baru berjinak-jinak ngan apps nie. Tak sangka pula boleh tebus guna point. So nak collect jugak laa.

Sis sama la nasib kita. Hahaa. Kumpul2 point sekali masa hari nk redemn tengok2 dah sold out. Hahaha

Takpe nanti mesti ada reward lain. Time tu tak banyak dah nak kumpul! Hehe

Hehehe sabar ya mommy, nnt ada ganjaran lain. So kumpul je dulu. 😊

Sabo je la. Sy bru nk kmpul2 sbb bru tau.. Hi3

Points tu utk ala.. Saya baru join

Xper kita tggu utk hadiah lg menarik hehehee

Samala..

😁