reedem rewards

hii, knapa dah xde ye reward cookies dari the asian parents ni? hihi, xsabar nk claim nie. dah kumpul byk points.

17 Balas

Dah habiss. Nsb smpt , sgt puas hati dpt mcm2 dlm kotk cookies tu , btl susu , putg , sabun , tisu bsh dll. Y bjenama . Sy tghhh tgu nk redeem bnda bru , byk point da haa, tp the asian parents belm updte bnda bru lgi. Hrp adalaaaa

Mmg susah sikit...sy dlu da dpt da redeem tu...dy slalu tukar2 ikut sponsor .

kan...nk redeem point untk boost pun xde dh..klau x bleh pegi soping .hehehe

5y ago

2 lh..br merasa skali tebus..tgk2 dh hilang..😔😔

Tengah tunggu yg best juga ni...harap² dapat laa

Reward cookies tu apa? X tau pun...

Tgh tgu reward yg best gk ni..

Huhuu.. tunggu special punya..

Sma la.. tgh tggu juga ni.😄

Kan. Tngh tunggu ni. 😂

Saya pun tengah tunggu